Vaktmästare till Västra skolan

Vaktmästare till Västra skolan

Vaktmästarens huvudsakliga uppdrag är att sköta, reparera och underhålla olika verksamhetsytor, inomhus såväl som utomhus. Arbetsuppgifterna består bl a av att reparera och montera möbler och annat samt att sköta larm och nyckelhantering och SBA, systematiskt brandskyddsarbete digitalt. Snöröjning vid behov samt inreda och iordningsställa lokaler vid nyetablering. Dessutom ingår övrig service som bedöms ligga inom ramen för uppdraget.

Kvalifikationer
Du som söker har en minst en avslutad gymnasieutbildning och gärna en utbildning/kunskap kring praktiska arbetsuppgifter inom hantverkaryrket. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete är det meriterande. Det är också en fördel om du har B-körkort och god digital kompetens. Du ska som person ha en god samarbetsförmåga vara lösningsfokuserad samt ha en god social kompetens och bemöta de du träffar i verksamheten med respekt och likvärdighet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Åsa Petersson
Telefon 072-8881649
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Västra skolan är en kommunal grundskola som är belägen mitt inne på charmiga Gamla Väster i Malmö centrum. Skolan ligger på gångavstånd till kommunikationer, natursköna parker, havet och kulturella aktiviteter. Västra skolan är indelad i tre arbetslag: Förskoleklasser, år 1-2 och år 3-4. På skolan går ca 250 elever.