Vaktmästare på halvtid sökes till sockerbruksskolan

Vaktmästare på halvtid sökes till sockerbruksskolan

Som vaktmästare ansvarar du för att sköta, reparera och underhålla olika verksamhetsytor både inomhus och utomhus. Du ansvarar även för att iordningställa lokaler vid behov samt montera och reparera inventarier. Du hanterar även områden som dokumentation och uppföljning av det systematiska brandskyddsarbetet, skyddsronder, larm, taggsystem, nycklar och snöröjning vid behov. Dessutom ingår övrig service som bedöms ligga inom ramen för uppdraget.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande inom det tekniska området. Du ska vara kunnig vad gäller praktiska arbetsuppgifter inom hantverkaryrket. Körkort är ett krav. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då du i din roll har många olika kontaktytor. Då arbetet sker i verksamheten på skoltid är det bra om du vara trygg med att arbeta med personer med autism för att kunna bemöta våra elever på ett lågaffektivt sätt då du rör dig i våra verksamheter. Vi förväntar oss också att du har en god social kompetens och ett kundorienterat bemötande. Eftersom arbetet är självständigt så du behöver vara ansvarsfull och kunna planera ditt eget arbete på egen hand och med stor flexibilitet. Detta innebär exempelvis att snabbt kunna lösa problem som uppstår och kunna prioritera vilka arbetsuppgifter som är viktigast. På Sockerbruksskolan kan du, tillsammans med andra engagerade kollegor, göra skillnad varje dag!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Åsa Petersson
Telefon 072-8881649
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Sockerbruksskolan är en grundsärskola för årskurs 1-9, med fritidshem i samma lokaler och med samma personal. Skolan ligger i Oxie kyrkby, med närhet till grönområde, bad och Oxie centrum. Vi har cirka 30 elever fördelade på åtta små klasser. Antal elever i klasserna kan variera efter elevernas behov och utvecklingsnivå. För oss är det viktigt att all personal, oavsett roll, är engagerad och vill skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever.