Två speciallärare med fokus på åk4-6 resp åk7-9 till Lindängeskolan

Två speciallärare med fokus på åk4-6 resp åk7-9 till Lindängeskolan

Specialläraren planerar och genomför undervisning, kartläggning, handledning och observation av både enskilda barn, elever och grupper. Specialläraren verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt påverkar aktivt och stimulerar eleverna till att utvecklas så långt som möjligt för att uppfylla kunskapskraven. Specialläraren genomför utbildning för och handledning av medarbetare samt är ett stöd till ledningen i arbetet med barn och elever i behov av särskilt stöd. Specialläraren medverkar i verksamhets- och metodutveckling.

Kvalifikationer
Du är legitimerad grundskollärare och har speciallärarexamen. Erfarenhet av arbete som speciallärare är meriterande. God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. God didaktisk och pedagogisk förmåga Kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen. Kan utveckla sitt arbete utifrån evidensbaserad forskning. God vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Paraskevas Amasalidis
Email Mejla Paraskevas Amasalidis
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! På Lindängeskolan rustar vi våra elever att finna sin unika egenart och utvecklas allsidigt till kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi arbetar med ELEVENS FRAMSTEG I FOKUS. Skolans lärmiljö präglas av trygghet, trivsel, glädje och fokus på lärande. Värdegrundsarbetet sker överallt och hela tiden. Alla elever är allas elever! Lindängeskolan har inriktning hälsa och kreativitet. Hos oss kan alla som är intresserade av musik, bild, idrott och skapande fördjupa sig och utveckla sina talanger.