Två fritidspedagoger/lärare till Videdalsskolan

Två fritidspedagoger/lärare till Videdalsskolan

Vi söker två fritidspedagoger för att komplettera de sex stycken som redan finns i vår verksamhet. Som utbildad fritidspedagog/grundskollärare med inriktning mot fritidshem är du med och leder och utvecklar fritidshemmets verksamhet utifrån LGR-11. Du bör därför tycka om både att leda och utveckla samt ha ett nyfiket förhållningssätt till ditt uppdrag. Och du måste såklart älska att jobba med barn och unga! På Videdalsskolan tillhör du ett arbetslag tillsammans med övriga fritidspedagoger och vi söker därför medarbetare som är intresserade av delta och bidra till ett kollegialt lärande. Tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill att vår verksamhet ska präglas av.

Kvalifikationer
- Tar ansvar för och har insikt om elevernas mående, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. - Har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. - Fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. - Tar ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. - Har en god förmåga att samarbeta.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anders Wahlén
Telefon 0723-960548
Email Mejla Anders Wahlén
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Vill du arbeta på en skola som speglar Malmö Stad så är Videdalsskolan platsen för dig. Vi är en grundskola med ca 700 elever F-9. Vi har även en grundsärskola, en su-grupp för elever med autism samt synverksamhet. Till detta finns naturligtvis även fritidshem och korttidstillsyn. Från hösten 2019 har vi även ett samarbete med FC Rosengård där elever går i fotbollsakademi integrerat i våra klasser i skolår 7. Skolan har ett EHT-team som arbetar brett och samlat för varje elevs bästa skola. Vår ambition är att vara en god arbetsplats för både elever och personal. Vi gör skillnad - varje dag! Vill du vara en av oss? Läs mer om tjänsten och sök nedan!