Träslöjdslärare till Höjaskolan

Om jobbet

Undervisa i trä-och-metallslöjd på Höjaskolan. Som lärare hos oss arbetar du utifrån skolans -och nationella styrdokument mot tydliga mål. Du planerar, genomför och examinerar kunskap utifrån ett formativt förhållningsätt och använder detta genomgående som en metod. Du stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. Du skapar en god studiero i dina undervisningsgrupper för att nå högsta möjliga måluppfyllese. Du är tillsammans med en kollega mentor för en klass. Du driver ditt ämne framåt i samspel med kollegor och elever.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet för undervisning i trä-och metallslöjd för år 4-9. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker dig som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmågan att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du intresserar dig för det övergripande och deltar i arbetslagets arbete. Du får på ett medvetet sätt in värdegrundsarbetet löpande under dagen, som väl under lektioner som i övrig kontakt med elever, föräldrar och kollegor.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Bo Westerlund, 0708-955832

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Höjaskolan är en två-parallellig F-9 skola med 530 elever. Vi jobbar med tydligt uppställda mål för eleverna med värdegrund och språk i fokus. Som pedagog hos oss ingår du i ett arbetslag och har ett tydligt uppdrag riktat mot specialundervisning, elevvård samt språkutveckling med inslag av pedagogisk handledning.