Specialpedagog till Söderkullaskolan

Specialpedagog till Söderkullaskolan

Nu söker Söderkullaskolan dig som vill ta dig an uppdraget som specialpedagog! Specialpedagogen arbetar på organisations-, grupp och individnivå med kartläggning, handledning och observation av enskilda barn, elever och grupper. Specialpedagogen verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt påverkar aktivt och stimulerar eleverna till att utvecklas så långt som möjligt för att uppfylla kunskapskraven. Specialpedagogen genomför utbildning för och handledning av medarbetare samt är ett stöd till ledningen i arbetet med barn och elever i behov av särskilt stöd. Specialpedagogen medverkar också i verksamhets- och metodutveckling. Här blir du en del av vårt elevhälsoteam tillsammans med två andra specialpedagoger. Ditt uppdrag kommer främst att vara inriktat mot låg- och/eller mellanstadiet. Vårt EHT är inne i en uppbyggnadsfas där ni tillsammans med ledning ges stora möjligheter att vara med och påverka. Ta chansen att bli en del av gemenskapen på Söderkullaskolan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en specialpedagogexamen. Har du tidigare erfarenhet från arbete som specialpedagog är det meriterande, men inte ett krav. Du ska ha god insikt och kunskap i skolans styrdokument. Det är också viktigt att du kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen. Vidare har du god kännedom kring digitala verktyg. Du är en person som har lätt för att bygga relationer och du trivs med att arbeta i grupp. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Carina Adelsgård
Telefon 0709-474322
Email Mejla Carina Adelsgård
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Söderkullaskolan har cirka 900 elever i årskurs F-9. Söderkullaskolan ligger i västra Fosie. Vi på Söderkullaskolan anser att är det viktigt att skapa en skola där alla elever får den undervisning och stimulans som de behöver för att utifrån sina förutsättningar kunna nå så långt som möjligt i sitt lärande. Vår vision på Söderkullaskolan är att alla elever ska äga sitt lärande.