Specialpedagog F-3 till Tingdammsskolan

Specialpedagog F-3 till Tingdammsskolan

Som specialpedagog arbetar du på organisations-, grupp och individnivå med kartläggning, handledning och observation av enskilda barn, elever och grupper. Du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt påverkar aktivt och stimulerar eleverna till att utvecklas så långt som möjligt för att uppfylla kunskapskraven. I uppdraget ingår att genomföra utbildning för och handledning av medarbetare samt är ett stöd till ledningen i arbetet med barn och elever i behov av särskilt stöd. Som specialpedagog kommer du även att vara en del av att bygga upp skolans lokala särskilda undervisningsgrupp. Du medverkar i verksamhets- och metodutveckling. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra två övriga specialpedagoger.

Kvalifikationer
Vi söker dig med specialpedagogexamen. Har du erfarenhet av arbete som specialpedagog är det meriterande. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. God didaktisk och pedagogisk förmåga är ett krav. Likaså att du kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen Du kan utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och har god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Christel Hammar
Telefon 0709-732 396
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Tingdammsskolan är en helt nybyggd skola i gröna Oxie. Vi har ca 500 elever i årskurserna F-6 och 70 personal. Skolan präglas av närhet till naturen, bra kommunikationer och ett fantastiskt kollegium!