Specialpedagog 4-6 till Augustenborgsskolan

Specialpedagog 4-6 till Augustenborgsskolan

Augustenborgsskolan har ett stort elevhälsoteam och som specialpedagog för åk 4-6 ingår du i detta tillsammans med skolledning, kuratorer, skolsköterskor samt övriga specialpedagoger. Teamet har en stark drivkraft och arbetar systematiskt med att utveckla skolans elevhälsa och vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete. Kommande läsår kommer vi utveckla samarbetet med arbetslagen för ännu tidigare insatser på gruppnivå. Ditt uppdrag är att i nära samarbete med skolledningen, arbetslagen och elevhälsoteamet driva det hälsofrämjande arbetet så att den når alla elever. Du arbetar i ett team tillsammans med skolans övriga specialpedagoger. Augustenborgsskolan har samordnat allt sitt särskilda stöd under organisationen Flexibel klass. Här finns en arbetsledare som leder och fördelar arbetet. Du har en aktiv roll i tillsammans med övriga specialpedagoger och arbetsledaren att utveckla och rikta arbetet för elever med behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialpedagogexamen och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som specialpedagog. Du har god insikt i skolan styrdokument och använder dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan leda och organisera arbetet för en god lärandemiljö. Som person är du positiv, nyfiken och har ett undersökande arbetssätt. Du är öppen och kommunikativ samt har en mycket god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare, elever och kollegor. Du är systematisk och har ett inre driv som bidrar till att utveckla dina arbetssätt och metoder samt hela vår verksamhet. Att leda sig själv i ditt uppdrag är för dig naturligt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Fausö
Telefon 040-349136
Email Mejla Ulrika Fausö
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Augustenborgsskolan är en mångkulturell skola. Vår vision är; Här lär vi tillsammans i en trygg miljö. Alla vill och alla kan. Skolan genomför ett stort förändringsarbete för att öka våra elevers resultat och mående. Vi är inne i ett intensivt, långsiktigt pedagogiskt utvecklingsarbete med inriktning Språkutvecklande arbetssätt/Genrepedagogik och Klassrumsdidaktiskt Kollegium. På skolan ägnar vi mycket av vår tid åt att tillsammans utveckla vår undervisning. Vi söker efter dig som vill vara med på denna utvecklingsresa tillsammans med oss för att skapa varje elevs bästa Augustenborgsskolan. Vi har en musikprofil från årskurs 7 samt möjlighet till utökad musikundervisning på mellanstadiet. Aktiva Augustenborgsskolan erbjuder eleverna fysisk aktivitet före, under och efter skoltid, ledarutbildning samt kunskap för en hälsosam livsstil. Vi samarbetar med MFF och MKB.