Speciallärare/specialpedagog till Mellanhedsskolan

Speciallärare/specialpedagog till Mellanhedsskolan

Som speciallärare/specialpedagog på Mellanhedsskolans grundsärskola, inriktning ämnesområden har du ansvar för att planera, genomföra och följa upp din undervisning. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med kollegor arbeta för att utveckla den gemensamma verksamheten genom systematiskt kvalitetsarbete. Du är lyhörd för elevernas individuella förutsättningar och behov. Du arbetar som klasslärare och genomför undervisningen för en grupp elever tillsammans med elevassistenter. Du leder och organiserar ditt arbete så att en trygg lärandemiljö skapas. I det dagliga arbetet använder du dig av TAKK och AKK och ett lågaffektivt bemötande. Stor vikt läggs på ett språkutvecklande arbetssätt. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny kunskap.

Kvalifikationer
Du är legitimerad speciallärare/specialpedagog med inriktning grundsärskola och har erfarenhet från undervisning både i ämnen och ämnesområden. Kunskap om TAK, AKK och lågaffektivt bemötande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Suzanne Faxe
Telefon 0766-083696
Email Mejla Suzanne Faxe
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Vi söker en speciallärare/specialpedagog som vill vara med att utveckla Mellanhedsskolans grundsärskola. I verksamheten finns det idag 40 elever från årskurs 1-9 som läser både inriktning ämnen och ämnesområden.