Skolsköterska till Stenkulaskolan

Skolsköterska till Stenkulaskolan

Nu söker Stenkulaskolan en skolsköterska på 50-60 % som vill vara med och utveckla skolans elevhälsoarbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med ytterligare en skolsköterska på skolan som arbetar 60 %. Som skolsköterska på Stenkulaskolan så ansvarar du för att basprogrammet genomförs för skolans elever. Du arbetar nära övrig elevhälsopersonal i form av fem specialpedagoger/speciallärare, hörselkoordinator, elevkoordinator, två kuratorer, skolledning och studieyrkesvägledare. Kompetensutvecklingen är centralt samordnad i Malmö stad men riktad kompetensutveckling förekommer utifrån behov. Samverkan med olika myndigheter är vanligt förekommande exempelvis i form av IoF, BUP och habiliteringen. Välkommen till oss på Stenkulaskolan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Erfarenhet av digitala verktyg så som PMO är meriterande. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. I ditt uppdrag är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Särskild vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd medarbetare i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Elin Ingberg Sezayesh
Telefon 073-3381545
Email Mejla Elin Ingberg Sezayesh
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! "Stenkulaskolan -We make the world a better place" På Stenkulaskolan samarbetar all personal för att på bästa sätt stötta eleverna i deras kunskapsmässiga- och sociala utveckling. Här kan du göra skillnad på riktigt! Stenkulaskolan ligger i framkant vad det gäller att använda IKT som accelerator för barnens lärande. För att lyckas arbetar vi alltid tillsammans och ser utmaningar som lärtillfällen för all personal. Det inkluderande perspektivet på skolan är starkt och vi arbetar ständigt för att stärka det ännu mer.