Skolsköterska sökes till Munkhätteskolan

Skolsköterska sökes till Munkhätteskolan

I ditt arbete som skolsköterska i Malmö stad ingår att följa det basprogram som finns. Att utföra mottagningsuppgifter såsom hälsosamtal, hälsouppföljningar, skolläkarmottagning, vaccinationer och förebyggande hälsofrämjande arbete. Det hälsofrämjande arbetet kan t.ex. innefatta samplanering med mellanstadiets pedagoger om aktiva hälsofrämjande insatser som samtal kring hygien, kost , motion, kroppens utveckling (pubertet), tjej- och killgrupper samt anti-tobaksarbete. Du arbetar för en trygg skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet. Uppdraget innebär även dokumentation i digitala verktyg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Som person är du strukturerad och organiserad i ditt arbete samt är ansvarstagande, stabil och stresstålig. Det är meriterande om du har erfarenhet av dokumentation i datajournal t ex PMO. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Amela Lagumdzija
Telefon 0708-647928
Email Mejla Amela Lagumdzija
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Munkhätteskolan är en mångkulturell f-9 skola som präglas av en god atmosfär. Vi har ca 600 elever. Skolan är under de senaste åren totalrenoverad med speciellt fokus på tillgänglighet då Team Munkhättan är en inkluderad del av skolan. Team Munkhättan är en enhet för elever med rörelsehinder och kommunikationssvårigheter. På vår skola är alla elever allas elever och vi står på en salutogen och inkluderande grund. Tillsammans skapar vi trygga och tillgängliga lärmiljöer för våra elever. I ditt arbete som skolsköterska möter du varje individ utifrån deras behov. Det är ett stimulerande och roligt arbete som gör att du vidareutvecklas i din profession. Du ingår i ett elevhälsoteam med 2 specialpedagoger, 1 logoped och 1 kurator där ni tillsammans arbetar för att arbeta hälsofrämjande och bidra till öka elevernas måluppfyllelse genom att det preventiva och promotiva hälsoarbetet får ta utrymme.