Skoladministratör till Rådmansvångens skola

Skoladministratör till Rådmansvångens skola

Som skoladministratör utgör du ett nära chefstöd till skolledare inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Skoladministratören är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv. I rollen som skoladministratör hos oss ansvarar du för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget.

Kvalifikationer
För uppdraget krävs det att du har en fullföljd gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du en utbildning inom det administrativa området, gärna kopplad till ekonomi eller IKT, ser vi det som meriterande.

Du ska ha tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter under minst två år och det får gärna vara från skolverksamhet. Det är också ett krav att du har god datorvana samt att du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, serviceinriktad och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.

Välkommen med din ansökan.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Peter Nilsson
Telefon 040-304830
Email Mejla Peter Nilsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!