Poolskolsköterska till grundskoleförvaltningen

Poolskolsköterska till grundskoleförvaltningen

Är Du som skolsköterska intresserad av ett spännande arbete med trevliga kollegor och varierande arbetsdagar? Då är detta en passande tjänst för Dig! Som Resurs-Poolskolsköterska kommer du att vara centralt anställd av Medicinskt ledningsansvarig skolsköterska och ha alla Malmös grundskolor som möjliga arbetsplatser. Vi har över 80 skolsköterskor anställda, som vänder sig till 32 000 elever. Vid arbetsanhopning, sjukskrivning och eventuella vakanser mellan anställningar har vi ett system där vi bemannar upp och förstärker med resurs-poolskolsköterska. Det är ett viktigt och ansvarsfullt uppdrag som kräver god kompetens hos skolsköterskan som arbetar på många olika skolor. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på behovet ute i verksamheten men ryms inom ramen för vad som ska göras enligt basprogrammet. Som Resurs-poolskolsköterska får du också stöd, introduktion och handledning genom Medicinskt ledningsansvarig skolsköterska och Utvecklingssamordnaren centralt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktsköterska eller skolsköterska. För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har erfarenhet av arbetet som skolsköterska och/eller hälsofrämjande arbete med barn och unga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dokumentation i datajournalsytemet PMO. I ditt uppdrag är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd medarbetare i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Olin
Telefon 0708-11 25 14
Email Mejla Anna Olin
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!