Nybyggda Elinelundsskolan söker lärare, fritidspedagoger och förskollärare

Nybyggda Elinelundsskolan söker lärare, fritidspedagoger och förskollärare

Vi söker er som vill vara med och starta upp Elinelundsskolan, en av Grundskoleförvaltningens nyaste skolor! Här kommer du att få chansen att vara med från början i det spännande arbetet att bygga upp en skola. Tillsammans skapar vi Varje elevs bästa skola! Vi kommer att rekrytera ett helt arbetslag som tillsammans kommer att ta ansvar för våra tre f-klasser och sedan följa med dem vidare upp i åk 1-3. En viktig egenskap för alla pedagoger som söker är att du är duktig på att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor goda relationer kommer att bygga vår verksamhet! Inför läsåret 19/20 kommer vi att rekrytera: * 3 Lärare med behörighet att undervisa de lägre åren * 4 fritidspedagoger/lärare för fritidshemmet * 1 förskollärare I rollen som lärare bedriver du en kreativ, varierad och lustfylld undervisning med syfte att hitta strategier för att stärka våra elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Du ansvarar för att planera och genomföra undervisning och bedömning i enlighet med skolans styrdokument. Du samarbetar med övrig personal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I rollen som fritidspedagog ansvarar du för att planera och utveckla den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet tillsammans med dina kollegor i enlighet med skolans styrdokument. Målsättningen är en lustfylld verksamhet med elevernas lärande och sociala utveckling i fokus. I uppdraget ingår även samverkan under skoldagen. Samverkan ska komplettera den teoretiska delen i undervisningen så att eleverna får möjlighet att lära på olika sätt. Du samarbetar med övrig personal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I rollen som förskollärare ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och förbereda dem för fortsatt utbildning. På eftermiddagarna tjänstgör du även på fritidshemmet. Du samarbetar med övrig personal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Låter det spännande? Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer
* Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i årskurserna F-3 * Du har fritidspedagogexamen eller är legitimerad lärare för fritidshem. * Du är legitimerad förskollärare med behörighet att undervisa i förskoleklass. Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket, av arbete som fritidspedagog/ lärare i fritidshem eller av arbete som förskollärare i förskoleklass Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Christina Simfelt
Telefon 0709-320508
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Hösten 2019 ska den nya Elinelundsskolan stå klar. Elinelundsskolan blir en ny skola i Limhamn som ligger vackert och naturnära i närheten av Kalkbrottet och Elinelundsgården. Den nya skolan kommer så småningom att omfatta en verksamhet för 630 elever i årskurserna F-9. Hösten 2019 startar verksamheten upp med tre förskoleklasser. Under skolans första år kommer lokalerna att delas med Djupadalsskolan och drivas i Djupadalsskolans regi. Målsättningen för verksamheten kommer att vara att bli "Varje elevs bästa skola" genom att hitta strategier för varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen under hela dagen; i skolan och på fritidshemmet. I denna rekrytering kommer vi att bjuda in er som är behöriga sökande och matchar vår kravprofil till en gemensam rekryteringsträff där ni får mer information om skolan. Vid detta tillfälle kommer vi även att ha intervjumoment i grupp.