Linnéskolan söker lärare åk 7-9 i Ma & No

Linnéskolan söker lärare åk 7-9 i Ma & No

Vi söker en ny medarbetare som är villig att samarbeta och samplanera för en riktigt god lärmiljö.

Undervisningen är i matematik och NO. Mentorskap ingår samt pedagogiska konferenser och arbetslagsmöten.
Du kommer att samplanera med andra ämneskollegor från arbetslaget för att skapa effektivitet och likvärdighet för
eleverna och utveckla undervisningen.


Kvalifikationer
Du ska ha lärarlegitimation som ger behörighet att undervisa i matematik och NO i grundskolan årskurs 7-9.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper i klassrummet. Meriterande är erfarenhet från yrket samt förmåga att skapa differentierad undervisning med anpassningar som ger möjlighet för alla våra elever att lyckas och
känna lust till skolarbetet.

Vi ser med spänning fram emot din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Martin Stenbeck
Telefon 0768-936591
Email Mejla Martin Stenbeck
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!