Lärare till Gottorpskolan

Lärare till Gottorpskolan

Gottorpsskolan växer och inför höstterminen 2019 kommer vi att behöva ytterligare en lärare i hem- och konsumentkunskap, gärna i kombi-nation med ett annat ämne. I rollen som lärare hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma. Din undervisning ska vara kreativ och syfta till att nå och hitta strategier för att stärka våra elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. På Gottorpskolan får du möjlighet att arbeta i nya fräscha lokaler på en skola med en sund blandning av analoga och digitala lärverktyg. Du välkomnas till ett positivt team med god sammanhållning, låg personalomsättning och en kultur där vi gärna lär oss av varandra. Ta chansen att bli en del av den goda gemenskapen hos oss, där god studiero och kunskapsfokus råder!

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med och arbeta för varje elevs bästa skola! Som person är du inspirerande, ansvarstagande, lyhörd och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare. Du är väl insatt i skolans styrdokument, har en positiv elevsyn och arbetar med den enskilda elevens utveckling. Självklart behärskar du svenska språket väl, i både tal och skrift och delar vår övertygelse att goda relationer är en förut-sättning för kunskapsinhämtning. För rollen som lärare krävs det att du är legitimerad och har behörighet att undervisa årskurs 79 i det ämne/de ämnen som uppdraget avser. Vi förväntar oss att du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga samt att du kan leda och organisera ditt arbete. Du ska också ha en vilja att utveckla ditt arbete och kunskapen att effektivt kunna hantera olika digitala lärverktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Johan Pålsson
Telefon 040-34 71 67
Email Mejla Johan Pålsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Gottorpskolan är en kommunal 79-skola som startade 1999. För närvarande har vi cirka 450 elever. Från och med läsåret 2017/2018 finns vi i nya och toppmoderna lokaler i Bunkeflostrand. På Gottorpskolan arbetar vi målmedvetet för att alltid erbjuda en högkvalitativ och tidsenlig undervisning i kreativa och inspirerande lär-miljöer. Vår verksamhet genomsyras av goda relationer och av ett tydligt fokus på kunskap i kombination med ett aktivt arbete för att stödja eleverna i deras sociala utveckling. Hos oss ges varje elev möjlig-het att lära, växa, utvecklas och lyckas.