Lärare och fritidspedagoger till den nybyggda Toftanässkolan

Lärare och fritidspedagoger till den nybyggda Toftanässkolan

Vi söker er som vill vara med från början på Toftanässkolan, en av grundskoleförvaltningens nyaste skolor. Här får du möjligheten att vara med och bygga upp en skola från grunden. Tillsammans ska vi skapa en skola för alla våra elever! I rollerna som lärare och fritidspedagog ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma. Hos oss ska din undervisning vara modern, kreativ och syfta till att nå och hitta strategier för att stärka våra elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Skolan har en uttalad inriktning mot högt och starkt medledarskap, vilket innebär att alla ges förutsättningar samt förutsätts ha förmågor och attityd för att utöva ledarskap oavsett yrkesroll. I uppdragen ingår det mentorskap samt handledning av studenter. Inför läsåret 2019-2020 kommer vi att behöva: * Sex fritidspedagoger. * Sex lärare årskurs 7-9 med kompletterande ämnesbehörigheter, där ett av uppdragen kombineras med ett instruktörsuppdrag för skolans akademielever (på Toftanässkolan bedriver MFF en akademi). * Tre lärare årskurs 1-6 med kompletterande ämnesbehörigheter. * Fem lärare i praktisk-estetiska ämnen (musik, slöjd, hemkunskap och bild). Vi har en spännande resa framför oss! Vill du vara med?

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog alternativt legitimerad lärare med rätt behörighet för uppdraget. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt vis tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vi förväntar oss också att du har god didaktisk- och pedagogisk förmåga samt att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete. Det är viktigt att du utifrån evidensbaserad forskning kan och vill utveckla ditt arbete och vi förväntar oss att du har både kunskap och vana av att arbeta med digitala lärverktyg. Välkommen med din ansökan! Bifoga ditt examensbevis alternativt lärarlegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Claes Jeppsson
Telefon 0733-262275
Email Mejla Claes Jeppsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bit.ly/2UdDO6r
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Hösten 2019 ska den nya Toftanässkolan, stå klar. Den byggs intill den forna handelsträdgården Gyllins trädgård i östra Malmö. Den nya skolan ska omfatta årskurserna F-9 för totalt 650 elever. Skolan kommer att ha två klasser från förskoleklass till årskurs 6 och fyra klasser från årskurs 7 till årskurs 9. Vår grundsyn präglas av att allt och alla kan förbättras och att denna förbättring möjliggörs av att vi åstadkommer den tillsammans. Elevens lärande skall alltid stå i centrum och vi ska arbeta för att utveckla ett djupt livslångt lärande. Nyckeln för att vara framgångsrika ligger i ett utbrett och genuint medledarskap, där alla känner ägarskap och ansvar för alla våra elever. I denna rekrytering kommer vi att bjuda in er som är behöriga sökande och matchar vår kravprofil till en gemensam rekryteringsträff där ni får mer information om skolan. Vid detta tillfälle kommer vi även att ha intervjumoment i grupp.