Lärare ma/no i åk 4-9 till Höjaskolan

Lärare ma/no i åk 4-9 till Höjaskolan

I ditt uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper i matematik och NO. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du träffar ditt arbetslag en gång i veckan för att följa upp, utvärdera och planera er undervisning. Våra lärare bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Med dina många samarbetsmöjligheter får du stort utrymme att komma med nya idéer och forma hur vi testar oss fram i att använda nya tillvägagångssätt för att utveckla verksamheten. I uppdraget kan ingå mentorskap och handledning av studenter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet för årskurs 4-9 samt matematik och/eller NO. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som lärare tidigare. Som person har du ett starkt driv av att vilja utveckla verksamheten och undervisningen utifrån din kompetens. Du trivs med de möjligheterna du får av att vara kreativ i din roll och med din goda kommunikationsförmåga trivs du också med ditt dagliga samarbete med kollegor och elever. Vi ser fram emot din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Daniel Jeppsson
Telefon 070-6014496
Email Mejla Daniel Jeppsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Höjaskolan är en F9-skola med cirka 530 elever från förskoleklass till årskurs nio. Vi vill stå för en samarbetskultur som genomsyrar hela verksamheten och där kollegialt lärande är centralt. Vi värnar om att alla, både elever och personal, ska vara stolta över sin skola och känna lust att lära. Vi arbetar aktivt för att skapa en miljö där eleverna känner sig sedda, trygga och delaktiga. Exempelvis spelar vi Höjaspelet (ursprung: Good Behavior game) med de yngre eleverna för att främja god lär- och arbetsmiljö. Läs mer här: https://bit.ly/2EIOAuN Vår styrka är mångfald bland våra elever och engagemanget hos vår välutbildade personal.