Lärare i svenska/sva åk 4-9 autism

Lärare i svenska/sva åk 4-9 autism

I ditt uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning
av elevers förvärvade kunskaper. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån
skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget.Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev ochstärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.
Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som
personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I uppdraget ingår mentorskap.

I tjänsten ingår undervisning i svenska/svenska som andraspråk för åk 4-9. Undervisningen sker i små grupper och i viss mån enskilt. Tjänsten kan kombineras med undervisning i annat ämne.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet för undervisning i årskurserna 4-9 med behörighet för undervisning i svenska och/eller svenska som andraspråk samt gärna ytterligare ämne/n.

Speciallärar- eller specialpedagogexamen är meriterande.

Erfarenhet av arbete som lärare är meriterande. Erfarenhet av arbete med elever med autism och andra NPF-diagnoser samt språkstörning är meriterande. Erfarenhet av arbete enligt grundsärskolans timplan är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Karin Alvehus
Telefon 0733-026615
Email Mejla Karin Alvehus
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!