Lärare i musik till Sundsbroskolan F-6

Lärare i musik till Sundsbroskolan F-6

Elevernas måluppfyllelse är hög och du ingår i mellanstadiets fantastiska arbetslag. Vi söker dig som är behörig lärare som vill ha möjlighet att undervisa i årskurs 4-6. Lärare i textil och trä- och metallslöjd arbetar tillsammans med eleverna för att nå uppsatta mål. Vi arbetar för inkludering och har ett salutogent förhållningssätt. Jag har utgått ifrån den beslutade kravprofilen för befattningen och har inga ytterliga tillägg. Jag kompletterar kravprofilen i rutan Kvalifikationer nedan

Kvalifikationer
Du är behörig lärare i musik och har erfarenhet av att sätta betyg. Vi önskar att du gillar att samarbeta med kollegor och har förmåga att skapa studiero. Det är viktigt med en positiv elevsyn och att du tror på att alla elever kan lyckas nå målen.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Mia Ever
Telefon 0708-44 64 81
Email Mejla Mia Ever
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Sundsbroskolan är i en expansionsfas och ligger mitt i Bunkeflostrand. Skolans lokaler är nyrenoverade och fräscha. Tillsammans med behöriga lärare arbetar du med skolans åtaganden: Värdegrund: för att skapa en gemensam skolkultur med bl a kollegahandledning IKT: alla elever har en chromebook. Uppsatta mål finns för personal och elever Betyg- och bedömning: samrättning med nationella prov, bedömningsträning, arbete med lärandematriser drivs av skolans förstelärare. Måluppfyllelsen är god och eleverna är studiemotiverade. I kollegiet är det högt i tak och stora möjligheter till samarbete över ämnesgränserna.