Lärare i musik samt annat ämne till Holmaskolan

Lärare i musik samt annat ämne till Holmaskolan

Du arbetar tillsammans med engagerade, kompetenta och trevliga kollegor i arbetslaget 4-6. Musiktjänsten motsvarar 50% av arbetstiden och kombineras med undervisning i annat ämne för att det ska bli en heltidstjänst.

I ditt uppdrag ingår bl.a. att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för att skapa en hög kvalité för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Tillsammans driver vi varje elevs bästa skola.

Kvalifikationer
Du som söker har musiklärarexamen. Vi ser gärna att du har fler ämnesbehörigheter, gärna inom ämnet matematik. Arbetslivserfarenhet inom yrket beaktas. Du har god samarbets- förmåga, är en engagerad pedagog, visar ett tydligt pedagogiskt ledarskap och har förmåga att se barnen i ett helhetsperspektiv samt har ett positivt förhållningssätt.Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

I Malmö stad finns policy om önskad tjänstgöringsgrad.
Mer info
Kontaktperson Ingrid Olsson
Telefon 040-343150
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Inom Holmaskolan finns verksamhet för barn i förskoleklass, skola och skolbarnomsorg till och med årskurs 6. Då området är en spännande mötesplats för många olika kulturer och modersmål, kommer du med din positiva
grundsyn och ditt öppna bemötande att trivas hos oss. Språkutveckling har en stor betydelse och en given roll i allt vårt arbete. Vi är en skola som arbetar upplevelsebaserat. Skolan är också en av Malmös övningsskolor och har därigenom ett utökat samarbete med Malmö högskola kring studenter. Hos oss får du möjlighet att utvecklas. Vårt fokus tar avstamp i eleverna. Därför ser vi det som naturligt att ge utrymme för din professionella utveckling.