Lärare i hem- och konsumentkunskap till Söderkullaskolan

Lärare i hem- och konsumentkunskap till Söderkullaskolan

Vi söker nu en grundskollärare med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap, gärna i kombination med annat ämne. Du kommer att ingå i ett av arbetslagen i åk 7-9 med fullt ansvar för undervisning, planering, utvärdering, elev- och föräldrakontakt samt alla övriga uppgifter som ingår i ett läraruppdrag. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn. Som lärare på Söderkullaskolan förväntas du vara delaktig och medansvarig för hela skolans utveckling. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare i hem-och konsumentkunskap för årskurs 6-9. Vi vill att du har en god IKT kompetens och kunskap i att använda olika kompensatoriska hjälpmedel för att tillgängliggöra undervisningen. Du ser det som en självklarhet att arbetar med ledning, stimulans och anpassningar för att möta elevernas behov.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Lindblad
Telefon 0731402956
Email Mejla Cecilia Lindblad
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Söderkullaskolan är en F-9 skola med ca 850 elever. I åk 7-9 har vi profilklass med inriktning engelska. Lärarna på Söderkullaskolan arbetar i årskursvisa arbetslag där mentorskap, planering, bedömning, utvärdering och analys av resultat är centrala delar. Det finns en god gemenskap och ett gott samarbetsklimat. Vi har tagit fram utvecklingsområden tillsammans med personalen och kommer bl.a. att satsa på kollegialt lärande under nästa läsår i syfte att utveckla undervisningen. Vi har god måluppfyllelse men strävar hela tiden efter att utvecklas och förbättra vår kvalitet. Vi vill att vår skola ska vara varje elevs bästa skola.