Lärare i franska till Kryddgårds -och Apelgårdsskolan

Lärare i franska till Kryddgårds -och Apelgårdsskolan

I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Vidare arbetar du också med ett löpande utvecklingsarbete. Ett utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola. I ditt uppdrag kan det även komma att bli aktuellt med ett mentorskap mot några av våra elever.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i franska mot åk. 7-9. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du är flexibel, lyhörd och en relationsskapande person som har lätt för att få kontakt med elever med särskilda behov. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Vi strävar efter att de 17 globala hållbarhetsmålen genomsyrar all vår verksamhet. Det är meriterande om du som lärare är nyfiken på elevernas tankar om hållbar utveckling. Är du vår blivande fransklärare?

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Erik Lensell
Telefon 040-34 65 05
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Apelgårdsskolan och Kryddgårdskolan ligger nära varandra och skolorna har ett tätt samarbete och delar personal och lokaler. Vi har fokus på elevernas lärande och utveckling på väg mot vuxna goda samhällsmedborgare. Våra två skolor arbetar tillsammans med kompetensutveckling och sambedömning. I detta arbete behöver vi dig som vill jobba för elevernas lärande tillsammans med dina kollegor. Hos oss arbetar du i arbetslag och ingår i kollegiala lärande med olika syften. Vi arbetar i ett F- 9 perspektiv och har höga förväntningar på eleverna. Vill du vara med och göra skillnad för framtiden? Som språklärare förväntas du arbeta i internationella sammanhang och ingå i globala nätverk som vi har.