Lärare i franska årskurs 7-9 till Sofielundskolan

Lärare i franska årskurs 7-9 till Sofielundskolan

Du bedriver en varierad och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Ditt Arbetslag samarbetar för att skapa den bästa möjliga lärmiljön för våra elever. Tillsammans gör vi skillnad för våra elever varje dag!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare till år 6-9 med placering på högstadiet. Du är behörig i franska, gärna i kombination med annat ämne. Det är viktigt att du har erfarenhet av ett språkutvecklande arbetssätt. Du arbetar i ett arbetslag tillsammans med andra högstadielärare samt övrig personal och därför värderar vi din samarbetsförmåga högt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Brett Kemp
Telefon 040-34 10 00
Email Mejla Brett Kemp
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!