Lärare i engelska och tyska till Slottsstadensskola

Lärare i engelska och tyska till Slottsstadensskola

Vi söker just nu en erfaren lärare i engelska/tyska. Du har flera ämneskollegor och du ingår i ett av skolans tre spår med andra skickliga pedagoger, elevkoordinator och socialpedagog. Är du intresserad av en spännande utmaning med stor möjlighet att påverka och göra skillnad som lärare, på en helt nybyggd skola?

Välkommen att bli en Slottis!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i engelska och tyska för de aktuella årskurserna.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ulf Mazetti
Telefon 0731-533908
Email Mejla Ulf Mazetti
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Kunskap och erfarenhet - Välkommen till Slottsstadens skola (på helt nybyggda Fågelbacksskolan i centrala Malmö)!

Vi menar att styrkan på Slottis, som skolan kallas, är bredden, erfarenheten och ämneskompetensen. Här finns en studietradition som vi vill bevara och utveckla för att tillsammans skapa en attraktiv skola. Vi har två år i rad vunnit utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass.

Vår ledningsdevis är att leda med hjärta, hjärna och ryggrad. Vi coachar, handleder och driver utveckling tillsammans med erfaren och kunnig personal. I vårt arbete har vi tre ledstjärnor som leder fram till visionen om Varje barns bästa skola: Leda Lära Lyckas Tillsammans!

Vår målbild är att ständigt utvecklas och att vi på vår skola vill prova nya vägar för att alla våra elever ska lyckas. Vi vill ställa oss frågorna: Vad lär vi oss av det här? Vad är bra? Vad kan bli bättre? Vad har vi inte provat än?