Lärare i Ma/NO åk 4-6 till Söderkullaskolan

Lärare i Ma/NO åk 4-6 till Söderkullaskolan

Tjänsten innebär att man arbetar som ämneslärare i matematik och NO samt mentor i ett arbetslag i årskurserna 4-6. Att vara ämneslärare innebär att man undervisar flera klasser i en årskurs i ett eller två ämnen.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad att undervisa i matematik och NO på mellanstadiet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Lina Tomelius
Telefon 0733-608981
Email Mejla Lina Tomelius
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Söderkullaskolan har cirka 900 elever i årskurs F9. Söderkullaskolan ligger i västra Fosie. Vi på Söderkullaskolan anser att är det viktigt att skapa en skola där alla elever får den undervisning och stimulans som de behöver för att utifrån sina förutsättningar kunna nå så långt som möjligt i sitt lärande. Vår vision på Söderkullaskolan är att alla elever ska äga sitt lärande. Vi söker nu lärare som är behöriga i matematik och NO och har erfarenhet av att undervisa på mellanstadiet i årskurserna 4-6 och som vill vara en del av ett större arbetslag med ämneslärare.