Lärare NO/teknik åk 7-9 till Lindängeskolan

Lärare NO/teknik åk 7-9 till Lindängeskolan

Till Lindängeskolan söker vi nu en engagerad lärare i No och teknik för elever i grundskolans åk 7-9. Du planerar för och genomför undervisning i NO -ämnen och teknik och bedömer elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du samarbetar väl med kollegor och övrig personal för elevens och gruppens utveckling. Tillsammans med arbetslaget deltar du aktivt i skolans utvecklingsarbete utifrån skolans styrdokument. Därtill bidrar du till en god inlärnings- och arbetsmiljö. Du leder klassen och fångar elevernas intresse till lärande mot elevens/skolans mål och använder dig av strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i NO och teknik för åk 7-9. Behörighet även i matematik är önskvärt. Du är en duktig och engagerad pedagog som har förmågan att leda och stimulera elever mot sina mål. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom läraryrket. Du har goda IT-kunskaper, gärna erfarenhet av Google apps för Education och Infomentor. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet samt kan utveckla din undervisning utifrån evidensbaserad forskning. Du samarbetar väl i arbetslag och i andra konstellationer och har förmågan att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Arbetet kräver att du är tydlig och kommunikativ samt har en positiv elevsyn. Genom ett professionellt förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer. Välkommen till oss!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Susanna Cohen
Telefon 0733836382
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Lindängeskolan är en F-9 grundskola och grundsärskola. Vi arbetar med relationellt ledarskap och har elevens framsteg i fokus. Alla lärare tillhör ett arbetslag som tillsammans arbetar med en elevgrupp.