Lärare F-3 till Möllevångsskolan

Lärare F-3 till Möllevångsskolan

Du kommer att arbeta som klasslärare på lågstadiet. I ditt uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Du kommer att utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du bedriver en modern och kreativ undervisning samt hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag samarbetar du med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för både elever och personal samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för F-3. Det är meriterande om du har arbetat som lärare tidigare. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Vidare har du god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö för eleverna under hela dagen. Du utvecklar ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och du har god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg. Hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett team där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för varje elevs bästa skola.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Alma Fetahovic
Telefon 0768-86 99 82
Email Mejla Alma Fetahovic
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!