Lärare 4-6 till Annebergsskolan

Lärare 4-6 till Annebergsskolan

Den aktuella tjänsten innebär lärartjänst med mentorskap på mellanstadiet. Du behöver ha gedigna kunskaper inom de ämnen du undervisar i och vara trygg i din roll som ledare. Hos oss strävar vi efter ett klimat där alla bidrar till den positiva andan som gör att man vågar pröva olika arbetssätt och pedagogiska idéer och bidrar till det kollegiala lärandet.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och behörighet för undervisning i årskurs 4-6. Du är behörig något/några av följande ämnen: ma, sv, so, no, eng eller bild. Du förstår vikten av att skapa goda relationer med eleverna. Du inser att hög måluppfyllelse för eleverna är en konsekvens av att du själv och tillsammans med arbetslaget anpassat och utvecklat undervisningen utifrån elevens behov och förutsättningar. Du bjuder på dig själv och har mod att prova saker som inte provats förr.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Joel Trygg
Telefon 0708-507757
Email Mejla Joel Trygg
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Annebergsskolan står inför en spännande nystart där skolan växer och mellanstadiet går från en till tre parallellklasser. Vi söker dig som vill vara med och i ett nära samarbete med kollegerna bygga upp och utveckla denna verksamhet. Hos oss på Annebergsskolan värdesätter vi att man möter barnen där de är och att man brinner för kunskap och lust till lärande. Under läsåret 2018/2019 påbörjas bygget av en ny skolbyggnad som beräknas vara klar 2020. Under byggtiden kommer Annebergsskolans verksamhet vara förlagd på Slottsstadens skola.