Lärare årskurs 4-6 till Söderkullaskolan

Lärare årskurs 4-6 till Söderkullaskolan

Tjänsten innebär att man arbetar som ämneslärare (teoretiska ämnen) samt mentor i ett arbetslag i årskurserna 4-6. Att vara ämneslärare innebär att man undervisar flera klasser i en årskurs i ett eller två ämnen. I grundskollärarens uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I rollen samarbetar du med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I uppdraget kan ingå mentorskap och handledning av studenter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i de teoretiska ämnena i årskurs 4-6. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som lärare. Vi förväntar oss att du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Vidare har du god didaktisk och pedagogisk förmåga. Du kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen och du utvecklar ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning. Du har också god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Göran Lundberg
Email Mejla Göran Lundberg
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Söderkullaskolan har cirka 900 elever i årskurs F-9. Söderkullaskolan ligger i västra Fosie. Vi på Söderkullaskolan anser att är det viktigt att skapa en skola där alla elever får den undervisning och stimulans som de behöver för att utifrån sina förutsättningar kunna nå så långt som möjligt i sitt lärande. Vår vision på Söderkullaskolan är att alla elever ska äga sitt lärande. Vi söker nu en lärare som är behörig och har erfarenhet av att undervisa på mellanstadiet i årskurserna 4-6 och som vill vara en del av ett större arbetslag med ämneslärare.