Lärare åk 4-6 Ma/No sökes till Linnéskolan

Lärare åk 4-6 Ma/No sökes till Linnéskolan

Arbetslaget 4-6 söker nu en ny medarbetare som är villig att samarbeta och samplanera för en riktigt god lärmiljö. Undervisningen är i ma och No i två klasser. Mentorskap ingår samt pedagogiska konferenser och arbetslagsmöten. Undervisning i engelska kan bli aktuellt om behörighet finns.
Arbetslaget är drivet, engagerat och positivt.
Du kommer att samplanera med andra ämneskollegor från arbetslaget för att skapa effektivitet och likvärdighet för eleverna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper i klassrummet. Meriterande är erfarenhet från yrket samt förmåga att skapa differentierad undervisning med anpassningar som ger möjlighet för alla våra elever att lyckas och känna lust till skolarbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Karin Bjurvill Mattisson
Telefon 040-347185
Email Mejla Karin Bjurvill Mattisson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Linnéskolan ligger centralt i pittoreska Limhamn. Här finns det bra kommunikationer, all service inom gångavstånd från skolan och mysiga omgivningar. Linnéskolan är en 4-9 skola med 550 elever. På mellanstadiet går 180 elever fördelade på sex klasser. Skolan har så gott som hundraprocentig lärarbehörighet och högt söktryck av elever inför högstadiet. Största delen av eleverna till mellanstadiet kommer från Karl-Johan skolan. Enligt eleverna präglas skolan av stor trygghet och trivsel samt god gemenskap mellan lärare och elever. Skolan växer ständigt i elevantal och därför vill vi välkomna några nya medarbetare. Kom och jobba med oss, här får du en vacker och trivsam arbetsmiljö, studiemotiverade elever och engagerade arbetskollegor!