Lärare åk 4-6 Gullviksskolan

Lärare åk 4-6 Gullviksskolan

Du kommer att arbeta som klasslärare/mentor på mellanstadiet. I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning sker såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling I ditt uppdrag samarbetar du med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för både elever och personal samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Vi söker lärare till åk 4-6 där arbetslagen består av engagerade pedagoger som ser fram emot ditt deltagande i planeringen av det pedagogiska arbetet.

Kvalifikationer
Till Gullviksskolan söker vi nu två legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 med ämnesbehörighet i Eng, Ma, och No. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Vidare har du god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö för eleverna under hela dagen. Du utvecklar ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och du har god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg. Tillsammans så arbetar vi för "Varje elevs bästa skola".

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Catarina Borgström
Telefon 0768-531030
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Gullviksskolan är en F-6 skola i en god lärmiljö. Vi är en tvåparallellig skola med ca 320 elever.