Idrottslärare till Nydalaskolan

Idrottslärare till Nydalaskolan

Vi söker nu en idrottslärare för undervisning. Som idrottslärare hos oss bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du tycker det är självklart att samarbeta med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i idrott. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet samt har god datorvana. Vidare har du förmågan att leda och stimulera elever till goda studieresultat. Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn och ett professionellt förhållningssätt samt har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har behörighet i fler ämnen samt har några års erfarenhet av arbetet som lärare. Det är även meriterande att ha erfarenhet av Google Apps for education, erfarenhet av iPad i undervisningen samt kunskap och erfarenhet av formativ bedömning. Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Nordström
Telefon 0731-41 84 46
Email Mejla Jimmy Nordström
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!