Idrottslärare till årskurs F-6 på Gullviksskolan

Idrottslärare till årskurs F-6 på Gullviksskolan

I ditt uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument samt elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Vi vill att du bedriver en modern och kreativ undervisning och att du hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Du samarbetar på daglig basis med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I uppdraget kan ingå mentorskap och handledning av studenter. Jag har utgått ifrån den beslutade kravprofilen för befattningen och har inga ytterliga tillägg. Jag kompletterar kravprofilen i rutan Kvalifikationer nedan

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad idrottslärare åk F-6. Det är positivt om du under några år har undervisat i ämnet Idrott och Hälsa. Du behöver ha god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har god datorvana och vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att använda IT i din undervisning. Vidare kräver arbetet att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du är flexibel att anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Du har ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att bli både rolig, inspirerande och utmanande. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Catarina Borgström
Telefon 0768-531030
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Gullviksskolan är F-6 skola med ca 325 elever. Som idrottslärare har du ansvar för ämnet idrott o hälsa i årskurs F-6. Vi är en skola med engagerade pedagoger och vetgiriga elever. Arbetsplatsen genomsyras av en positiv stämning med många kunniga och ambitiösa pedagoger.