IT administratör till Lindängeskolan

IT administratör till Lindängeskolan

Som IT-administratör på Lindängeskolan kommer du att tillsammans med skolledning och ett team med it-ped och bibliotekarie, att leda utvecklingsarbetet när det gäller skolans digitalisering. Ett av skolans åtagande under läsåret är att vara en digital skola.

Kvalifikationer
Du har godkänd gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har högskoleutbildning med inriktning IT, men det är en förutsättning att dina IT-kunskaper är goda och att du har god kännedom kring skolans digitalisering. För att trivas och lyckas i uppdraget är det viktigt att du är positiv och lätt för att möta människor. Har du tidigare erfarenhet av liknande uppdrag är det meriterande. Det är ett krav att du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Jaklina Stankic
Telefon 0768-510933
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Vi söker dig som vill vara med och utveckla en digital skola på Lindängeskolan i Malmö. Vi rustar våra elever att finna sin unika egenart och utvecklas allsidigt till kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi arbetar med ELEVENS FRAMSTEG I FOKUS. Skolans lärmiljö präglas av trygghet, trivsel, glädje och fokus på lärande. Värdegrundsarbetet sker överallt och hela tiden. Alla elever är allas elever! Lindängeskolan har inriktning hälsa och kreativitet. Hos oss kan alla som är intresserade av musik, bild, idrott och skapande fördjupa sig och utveckla sina talanger