HR-administratör till grundskoleförvaltningen- vikariat

HR-administratör till grundskoleförvaltningen- vikariat

Är du i början av din HR-karriär eller kanske en erfaren HR-administratör som vill prova något nytt? Då har vi uppdraget för dig! Som HR-administratör arbetar du med de administrativa delarna av HR processerna. För dig och dina kollegor på rekryteringsenheten innebär detta främst arbete med anställning- och rekryteringsadministration samt hantering och rekrytering av korttidsvikarier. Eftersom vi är en relativt ny enhet kommer du få vara med och bygga upp och forma våra arbetssätt för att bland annat säkra förvaltningens personaladministration. Utöver ditt administrativa team kommer du också bli en del av ett HR-team som består av en HR-administratör, en rekryteringskonsult och två HR-konsulter. Tillsammans levererar ni god service och kunskap mot chefer i ett av förvaltningens utbildningsområde. Ta chansen att bli en del av ett gäng som är fast beslutna om att bli en HR-avdelning i framkant!

Kvalifikationer
För att trivas och lyckas i uppdraget som HR-administratör hos oss ska du vara metodisk, noggrann och ha lätt för kommunikation och relationsbyggande. Att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter är inget nytt för dig och du trivs med det. Du har en avslutad gymnasieutbildning med administrativ inriktning och har du dessutom en utbildning inom personalområdet är det meriterande. Du får gärna vara i början av din HR-karriär, men minst ett års erfarenhet från arbete med HR-administration är ett krav. Dessa erfarenheter får gärna innefatta rekryteringsadministration och anställningsadministration. Du är en van användare i administrativa IT-system och skulle du ha erfarenhet av att arbeta i HR-system ser vi det som ett plus. Är du vår nya administrativa stjärna? Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Leidecker
Telefon 0708-822841
Email Mejla Anna Leidecker
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! HR-avdelningen är en av sex övergripande stödfunktioner på Grundskoleförvaltningen. Vårt arbete är att ge professionellt HR-stöd så att verksamheterna kan nå sina mål. Vi är cirka 30 personer som arbetar på avdelningen. Vår rekryteringsenhet startade i mars 2018 och vi befinner oss nu i en spännande uppbyggnadsfas med målet att bli en rekryteringsenhet i världsklass. Nu söker vi dig som vill fortsätta detta arbete tillsammans med oss när vår kollega går på föräldraledighet.