Grundsskollärare 4-6 SV/SV/SO Sofielundsskolan

Grundsskollärare 4-6 SV/SV/SO Sofielundsskolan

Vi utökar nu med fler klasser på vårt mellan-stadie och söker därför fler lärare till vårt härliga och drivna 4-6 arbetslag.
Sofielundsskolan söker grundskollärare till år 4-6, med placering i år 6. Vi söker dig med lärarlegitimation i Sv/Sva/SO för år 4-6 och med erfarenhet av ett språkutvecklande arbetssätt. Du arbetar i ett arbetslag tillsammans med ytterligare 14 lärare samt övrig personal, i din årskurs samarbetar 5 lärare samt resurspedagoger för att skapa den bästa lärmiljön för era elever. Tillsammans gör vi skillnad för våra elevervarje dag!
Du bedriver en varierad och kreativ under-visning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera under-visningen utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare för år 4-6 SV/Sva/SO. Det är meriterande om du har några års erfarenhet som lärare.
Vi förutsätter att du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har ett förhållningssätt som håller fokus på mål-uppfyllelse genom uppföljning och analys och du utvecklar din undervisning med stöd i forskning. Du har digital kompetens som innebär att det är naturligt att använda datorn som arbetsredskap och pedagogiskt hjälpmedel. Du har god sam-arbetsförmåga och ett tydligt ledarskap i klass-rummet. Du är analytisk, trygg och stresstålig samt har ett tydligt, tryggt och kommunikativt ledarskap.


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Malin Pantzar
Telefon 0733 297593
Email Mejla Malin Pantzar
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


På Sofielundsskolan går 575 elever från förskole-klass till årskurs 9, varav drygt 280 är inskrivna på fritidshem.
Bredvid Sofielundsskolan finns även en fritidsgård som erbjuder aktiviteter för eleverna efter skoltid.
Vill du arbeta för att skapa en lugn och trygg skolmiljö för våra elever och tillsammans med övriga pedagoger möjliggöra en god lärmiljö? Då kanske det är just dig vi söker som kollega och medarbetare på Sofielundsskolan!
Tillsammans arbetar vi mot vårt värdeord TAGGAD: Trygghet, Ansvar, Gemenskap, Glädje,
Ambition och Delaktighet.