Grundskollärare i fritidshem/ fritidspedagog söks till skolan på Ön

Grundskollärare i fritidshem/ fritidspedagog söks till skolan på Ön

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och positiv. Under skoltid kommer du samverka och undervisa i något ämne du är behörig i . Du kommer vara en del av ett kompetent arbetslag på fritidshemmet och ansvara för verksamheten tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer
Du som söker har fritidspedagogexamen alternativt lärarlegitimation med behörighet att undervisa på fritidshem. Du har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument. Du har också en god pedagogisk och relationell förmåga och kan skapa en god lärmiljö för dina elever, under hela dagen.

Vid en eventuell intervju är det bra om du tar med utdrag från belastningsregistret. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Nina Axgart
Telefon 0766-069814
Email Mejla Nina Axgart
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Skolan på Ön är den lilla skolan med stor gemenskap där kunskaper, engagemang och kreativitet står i centrum. Skolan ligger vackert belägen vid Öresund och är en F5-skola med cirka 160 elever. Skolan har funnits som skola sedan 1997. Byggnaden har gamla anor, medan inredningen är modern. Hos oss är det viktigt att se till varje elevs behov och möjligheter. Skolan arbetar medvetet med de mål läroplan och kursplan beskriver och med vår värdegrund. För att stärka vi-känslan har skolan gemensamma temadagar, ett par gånger varje termin, där barn från alla klasser arbetar tillsammans. Personalen arbetar nära varandra och ser till barnens hela dag, både i skolan och på fritidshemmet. Skola och fritids delar lokaler. För att främja en god och trygg miljö för lärande har skolan en gemensam värdegrund, där nyckelorden är: trygghet, ansvar, livskunskap, demokrati och omtanke. Allt arbete genomsyras av att: "Vi bemöter andra som vi själv vill bli bemötta"