Grundskollärare åk 6-9 sv/so till Bäckagårdsskolan

Grundskollärare åk 6-9 sv/so till Bäckagårdsskolan

Nu söker vi en lärare i svenska och so ämnen, till högstadiet där arbetslaget består av ca 20st engagerade och drivna medarbetare som arbetar tillsammans för att skapa en bra stämning på skolan och för att alla elever skall nå en hög måluppfyllelse. I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning kan komma att ske såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Vidare arbetar du också med ett löpande utvecklingsarbete. Ett utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola. I ditt uppdrag kommer du även att bli mentor i en åk 6 för ett antal elever, tillsammans med en kollega. Tjänsten är en tillsvidareanställning i grundskoleförvaltningen och börjar med ett vikariat på Bäckgårdsskolan under perioden 190808-20107, därefter blir placeringen på en annan skola.

Kvalifikationer
vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i årskurserna 6-9 med behörighet för undervisning i svenska och so-ämnen. Erfarenhet av arbete som lärare är meriterande. God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet God didaktisk och pedagogisk förmåga Kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen Kan utveckla sitt arbete utifrån evidensbaserad forskning God vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg Välkommen med in ansökan

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av medarbetare som redan är anställd i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Michael Kjellemar
Telefon 0723-92 47 41
Email Mejla Michael Kjellemar
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Bäckagårdsskolan ligger i östra Malmö intill grönområdena Gyllins trädgård och Husie mosse. Den omgivande naturen och skolans lokaler erbjuder en kreativ och hälsosam inlärningsmiljö. Skolan har en hälsofrämjande profil och arbetar aktivt med elevdemokrati- och medinflytandefrågor. Skolan har två paralleller i varje årskurs F-9 och elevantalet är mellan 27-30 elever/klass.