Fritidspedagoger till Rörsjöskolan

Fritidspedagoger till Rörsjöskolan

Vi söker nu fritidspedagoger till Rörsjöskolan! Som fritidspedagog hos oss bedriver du modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som personliga utveckling. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån fritidshemmets styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig fritidshems- och skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i fritidshemmets utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du har fritidspedagogexamen eller är legitimerad lärare för fritidshem. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du har god insikt och kunskap i fritidshemmens styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Jane Karlberg
Email Mejla Jane Karlberg
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Som fritidspedagog på Rörsjöskola kommer du att få en chef som själv är utbildad fritidspedagog och som har mångårig erfarenhet av vad fritidshemsarbetet innebär. Varje vecka träffas alla fritidspedagoger tillsammans med Bitr. Rektor för informationsutbyte och pedagogiska diskussioner. På Rörsjöskolan får du arbeta med en mycket kompetent personalgrupp. Vi har i dagsläget 7 utbildade fritidspedagoger och 5 som är i utbildning. Från detta gäng kommer du att få en mentor utsedd. För att verksamheten ska kunna hålla hög kvalitét har vi organiserat så att det finns gott om planeringstid för pedagogerna både med sitt fritidsarbetslag och med läraren som man samverkar med under skoltid. Inför detta läsår gjorde vi en omorganisation efter önskemål från personalen. Omorganisationen medförde att fritidsgrupperna blev mindre och aldrig består av mer än två klasser. Detta möjliggör att genomföra en riktigt bra planerad verksamhet planerad utifrån våra styrdokument. Spännande saker händer på vår skola. Vi ligger i startgroparna för ett projekt där vi planerar att bli en skola med kulturinriktning. Välkommen att söka tjänst hos oss!