Fritidspedagog till Kirsebergsskolan

Fritidspedagog till Kirsebergsskolan

Under skoldagen stödjer du arbetet i klasser, ämnen och i arbetslaget utifrån din profession. Efter skolan är du ansvarig för en fritidshemsavdelning. Tillsammans med andra fritidspedagoger på avdelningen planerar, genomför och utvärderar du verksamheten i enlighet med uppdraget. Du utgår alltid från aktuella styrdokument i ditt arbete och du har fokus på att arbeta mot uppställda mål. Du kommer att jobba tätt tillsammans med övrig personal på fritidshemmet för att skapa Malmös bästa fritidshem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem eller dig som är utbildad fritidspedagog. Du som söker: - vill ha kul på jobbet och sprida glädje! - har ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke. - har förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokumenten. - kan se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - ska vara proffs på bemötande och samarbete Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maria Börjesson
Telefon 0709-34 10 84
Email Mejla Maria Börjesson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!