Fritidspedagog till Ängslättskolan grundsärskola

Fritidspedagog till Ängslättskolan grundsärskola

Nu söker vi en fritidspedagog till vår utökade grundsärskoleverksamhet!

Här blir du ett team med andra engagerade kollegor och kommer att få vara med och utveckla verksamheten. Du kommer att samarbeta tätt med elevassistenter och ansvarar för att driva och utveckla fritidsverksamheten.

I din roll som fritidspedagog hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling.

Som fritidspedagog hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer.

Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem alternativt en fritidspedagogsexamen. Du får gärna vara inriktad mot idrott eller estetisk verksamhet.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Hos oss är det strakt meriterande om du tidigare arbetat med elever med funktionsvariation. Har du erfarenhet av AKK är det ett plus.

Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen. Det är extra viktigt att du har förmågan att kunna se till varje elevs förutsättningar och behov.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Åsa Riggberger
Telefon 072-1891129
Email Mejla Åsa Riggberger
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Verksamheten kommer att bedrivas på Broskolan som är en så kallad modulskola belägen i Bunkeflostrand, i väntan på nya lokaler som ska stå färdiga om ett par år. Modulerna står i ett inhägnat område med egen skolgård, matsal och rörelserum och omges av natur och har nära till havet.