Fritidspedagog/grundskollärare med inriktning fritidshem till Husieskolan

Fritidspedagog/grundskollärare med inriktning fritidshem till Husieskolan

Vi söker två fritidspedagoger/grundlärare i fritidshem. Dina arbetsuppgifter innebär att vara ansvarig för fritidshemmets planering tillsammans med övrig personal på fritidshemmet och i samverkan med grundskolläraren i ditt arbetslag planera för elevens hela skoldag. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö under skoltid och på fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling.

Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem alternativt en fritidspedagogsexamen. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Gunilla Ödhall
Telefon 0709341060
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Husieskolan är en tvåparallellig F-6 skola med ca.340 elever. Skolan är byggd 1924 och är renoverad med charm. Husiekolan ligger i ett lugnt område i östra Malmö med närhet till grön- och rekreationsområden. Vi har nästan uteslutande behörig pedagogisk personal på skolan. På Husieskolan har vi höga förväntningar och bidrar alla till en god arbetsmiljö för både elever och personal. Vi har motiverade elever och engagerade föräldrar. Tillsammans arbetar vi alla mot att göra Husieskolan till varje elevs bästa skola. Vi har ett välfungerande EHT-team och arbetar aktivt med ledning och stimulans, extra anpassningar och särskilt stöd. Värdegrund och förhållningssätt är väldigt viktigt i vardagen och kräver engagemang från alla medarbetare. BFL bedömning för lärande, är ett av de stora utvecklingsarbetena på skolan där vi genom kollegialt lärande hela tiden utvecklar vår undervisning. Fokusområde i förskoleklass och på fritidshemmet är att synliggöra lärandet utifrån de nya kursplanerna i läroplanen. Skolans digitalisering är ett annat stort utvecklingsområde för alla verksamheter. Vi har en IKT-pedagog som tillsammans med pedagogerna i förskoleklass, skola och fritidshem arbetar med digitala verktyg, källkritik, programmering och multimodala redovisningsformer för att utveckla elevernas digitala kompetens. Vi har rustat upp vårt gamla bibliotek till ett modernt mediatek.