Fritidsledare till Stenkulaskolan

Fritidsledare till Stenkulaskolan

På vårt högstadie söker vi nu dig som fritidsledare som vill göra skillnad för våra barn. Din inställning måste vara att vilja jobba med alla barn oavsett förutsättningar och bakgrund och att vilja tillsammans med barnen skapa ett framtida bättre samhälle. Ditt uppdrag kommer kretsa runt att vara social mentor och du kommer jobba i team med andra i din position samt med kurator, lärare, speciallärare och biträdande rektor. I jobbet som social mentor ingår bland annat att strukturera, systematisera, genomföra och följa upp elevhearings med barnen runt olika områden. Det ingår också att vara en viktig del i arbetet med att främja närvaro samt i arbetet med kränkande behandlingar och trygghet och studiero. Du blir en viktig del i barnens vardag på skolan och en pusselbit för deras framtid efter årskurs 9.

Kvalifikationer
Du som söker har en fritidsledarutbildning på folkhögskolenivå eller annan utbildning med pedagogisk inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som fritidsledare, särskilt på skola, ser vi det som meriterande. Eftersom du kommer jobba aktivt för att upprätta och bibehålla goda kontakter ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Martin Bieber
Telefon 0736911263
Email Mejla Martin Bieber
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Vill du vara med och göra skillnad på riktigt för att förändra världen? På Stenkulaskolan jobbar vi med inriktningen att göra världen till en bättre plats. Detta sker genom ett inkluderande förhållningssätt där vi ser till hela barnet och fokuserar på lärande, välbefinnande och likvärdighet. För oss är skolan ingen institution utan en del av samhället och en pusselbit för framtiden. Vi är en Apple Distinguished School och arbetar således mycket digitalt för att kunna inkludera fler barn och förenkla vardagen för såväl barn som vuxna på skolan. Vår skola är en F-9 skola med inkluderande hörselverksamhet samt central autismgrupp. På vårt högstadie går cirka 180 av skolans 600 elever.