Förstelärare med inriktning på formativ bedömning till Kirsebergsskolan

Förstelärare med inriktning på formativ bedömning till Kirsebergsskolan

Huvuduppdraget för förstelärare är att förstärka det pedagogiska utvecklingsarbetet för högre måluppfyllelse på skolan. Huvuddelen av förstelärarens tjänst är undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. I uppdraget som förstelärare ingår det att sprida ämneskunskaper och yrkesskicklighet till fler lärare.

Du kan omsätta teori till praktisk handling som leder till transformerat lärande för eleverna och sprida ämneskunskaper och yrkesskicklighet till fler lärare. Du kommer i din roll handleda andra lärare. Huvuddelen av din tjänst är undervisning och uppgifter som hör till undervisningen och du ska med hjälp av formativ bedömning lyckas skapa lust till lärande hos eleverna som leder till ökad måluppfyllelse i något av de teoretiska ämnena.


Kvalifikationer
För att bli aktuell för tjänsten som förstelärare, måste du:
* vara legitimerad lärare enligt 2 kap. 16 § skollagen (2010:800) och behörighet att undervisa i sv/so, eng eller ma/no.
* genom dokumentation kunna redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet
* ha visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen
* även i övrigt av huvudmannen bedömas som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.

Vi ser gärna att du har kompetens i språkutvecklande ämnesundervisning och undervisar utifrån ett vetenskapligt förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Marie Wesén
Telefon 0709-152356
Email Mejla Marie Wesén
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!