Förskollärare i förskoleklass till Malmö stads grundskolor

Förskollärare i förskoleklass till Malmö stads grundskolor

Vi söker nu förskollärare för undervisning i förskoleklass till Malmö stads grundskolor! Som förskollärare hos oss bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande och förbereda dem för fortsatt utbildning. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. På eftermiddagarna tjänstgör du även på fritidshemmet. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. På malmo.se/forskollarareiforskoleklass hittar du information om de tjänster som är lediga just nu samt arbetsuppgifter för respektive tjänst.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare med behörighet att undervisa i förskoleklass. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som förskollärare i förskoleklass. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem praktiskt i det dagliga arbetet. Du är uppdaterad med aktuell forskning inom ditt område. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift. På http://malmo.se/forskollarareiforskoleklass hittar du information om de tjänster som är lediga just nu samt eventuella specifika kvalifikationskrav.

Läs mer om respektive tjänst på malmo.se/forskollarareiforskoleklass. I din ansökan anger du kod för respektive tjänst. Rekryteringsenheten inom grundskoleförvaltningen kommer löpande att ta kontakt med dig som uppfyller kvalifikationskraven för mer information om rekryteringsprocessen. För att vi ska kunna matcha din kompetens mot lediga tjänster vill vi att du i din ansökan bifogar din lärarlegitimation alternativt examensbevis. Har du en fråga kring ett specifikt jobb? Du hittar kontaktuppgifter till de skolor du vill veta mer om på malmo.se/forskollarareiforskoleklass. Rekryteringsenheten kontaktar du på rekrytering.grundskola@malmo.se. Frågor om hur du ansöker till tjänster via vårt rekryteringssystem ställer du via telefon 0771-10 10 29. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/
Mer info
Kontaktperson Rekryteringsenheten grundskoleförvaltningen
Email Mejla Rekryteringsenheten grundskoleförvaltningen
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se/forskollarareiforskoleklass
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 29 900 elever. Tillsammans med 5 500 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Vi söker nu förskollärare i förskoleklass till Malmö stads grundskolor! Nedan ser du grundläggande kvalifikationskrav och arbetsuppgifter för att jobba som förskollärare i förskoleklass hos oss. För att se de vakanta tjänster som finns inom våra skolor, läs mer på http://malmo.se/forskollarareiforskoleklass. Där hittar du information om arbetsplatsen, inriktning på tjänsten, särskilda kvalifikationskrav och sista ansökningsdag för respektive tjänst. Listan över lediga tjänster uppdateras löpande. Observera att du ska ange kod för de tjänster du söker i din ansökan.