Elevkoordinator till Lindeborgsskolan

Elevkoordinator till Lindeborgsskolan

Vi söker nu en elevkoordinator som ska arbeta för att skapa trygghet för eleven på skolan och i studiesituationen. I ditt uppdrag ingår bland annat mentorsuppdrag på både individ- och gruppnivå. Du kommer också att arbeta med att handleda, informera, lyssna och stödja elever i studiesituationen samt verka för god arbets- och lärandemiljö för eleverna. Du kommer att samarbeta med annan personal, framförallt lärare och elevhälsa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat högskoleexamen inom till exempel pedagogik, hälsa eller beteendevetenskap. Erfarenhet från arbete med barn och unga i grundskoleålder är meriterande. Du har god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och kommunikativ. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt i uppdraget, både vad gäller planering och utförande. Du har lätt för att bygga relationer och tydlig i din kommunikation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Stefan Kardum
Telefon 073-3014512
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!