Elevassistent till Oxievångsskolan

Elevassistent till Oxievångsskolan

Vi söker nu en elevassistent till Oxievångsskolan 7-9. I tjänsten kommer du möta och arbeta med elever med olika bakgrund och behov. Du ska kunna möta, arbeta med och utveckla elever med olika särskilda behov såsom har adhd, språkstörning autismdiagnos samt andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. På vår skola utgår vi från principen att alla barn är allas ansvar. Det är viktigt för oss att man som medarbetare hos oss ser och verkar för hela verksamheten.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, gärna från barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Det är ett krav att du har utbildning eller motsvarande erfarenhet inom NPF men framförallt inom området autism. Du ska kunna möta och arbeta med elever enskilt, i mindre grupper eller tillsammans med lärare i klassrummet. Du ska kunna anpassa upplägg och arbetsuppgifter utifrån den / de elever du möter. Tjänsten kräver att du har en hög grad av flexibilitet och lyhördhet. Du behöver ha en god förmåga att möta elevernas behov och utmana dem till att utvecklas. Du behöver kunna ställa om ditt fokus snabbt, då förutsättningarna i uppdraget kan vara olika under dagen beroende på vilka elever du arbetar tillsammans med. Du måste kunna samarbeta och samverka med lärare och andra kollegor i kollegiet samt bygga goda relationer med både elever och vårdnadshavare. Det är ett krav att du uttrycker dig obehindrat på svenska, både i tal och skrift. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Camilla Nilsson
Telefon 0729-646818
Email Mejla Camilla Nilsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 dec (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Oxievångsskolan är numera en av Malmö stads största grundskolor med 800 elever och 140 personal.