Elevassistent till Örtagårdsskolan

Elevassistent till Örtagårdsskolan

Arbetet innebär att följa och strukturera dagen för en liten grupp elever i behov av särskilt stöd under skoldagen och på fritidshemmet. Du stöttar eleverna mot måluppfyllelse och verksamhetsmål i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. Du kommer att arbeta nära en pedagog och ingå i ett arbetslag. Du kommer även att samarbeta med andra pedagoger, ha kontakt med vårdnadshavare och habilitering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lång erfarenhet av arbete med barn med diagnos inom autismspektrat och inom neuropsykiatriska diagnoser. Du har utbildning i TAKK och är van att använda digitala verktyg. Du är van att strukturera dagen för barn med dessa diagnoser.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd medarbetare i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Susanna Sjöstrand
Telefon 070-8347676
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Inbäddat i grönska och närheten till Rosengårds IP och Rosengårdsbiblioteket ligger Örtagårdsskolan. Vi är en F-6-grundskola samt 1-9 grundsärskola i stadsdelen Rosengård i Malmö. Vår skola har cirka 440 elever som omfattar förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och LSS-hemvist. Vi vill att varje elev ska nå sin fulla potential och för att öka måluppfyllelse arbetar vi riktat med bl.a. NTA (natur, teknik för alla) och skapande skola. Språkutveckling genomsyrar vår undervisning och förra läsåret började vi i liten skala att integrera detta med filminspelningar och drama. Vi vill att alla våra elever ska ta del av detta och har därför utökat verksamheten med ny bildsal, filmstudio samt anställt IT-pedagog på 100%.