Barnskötare till Glasbruksskolan

Barnskötare till Glasbruksskolan

Arbetsuppgifterna är att tillsammans med övriga pedagoger ge våra elever bästa förutsättningar att utvecklas i sitt skolarbete. På eftermiddagarna kommer din arbetstid att vara förlagd till fritidshem. Där utvecklar du den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande.

Kvalifikationer
Vi söker en barnskötare med erfarenhet av att arbeta med barn med diagnos autism. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta utifrån ett lågaffektivt bemötande och du ska tidigare ha arbetat med att planera fritidsverksamhet. Du har slutförd gymnasieutbildning, meriterande om det är inom barn- och fritidsprogrammet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd medarbetare i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Lindius
Telefon 040349280
Email Mejla Anna Lindius
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Vill du vara med och skapa varje elevs bästa skola tillsammans med engagerade kollegor och elever på Glasbruksskolan? Glasbruksskolan är en F-6 skola och ligger i Limhamns Sjöstad och invigdes i september 2016.